Voorbereidingen Kermis Weert 2020 reeds gestart (+ Sinterklaascadeautje)

Ooh, kom maar eens kijken! Het lijkt nog zo kort geleden dat de Kermis in Weert plaatsvond. Achter de schermen is het coördinatieteam van Kermis Weert al druk doende met de voorbereidingen voor de editie van 2020.

Het team trekt elk jaar alles uit de kast om de bezoekers weer een mooie kermis te laten beleven. Dit doen ze natuurlijk in samenwerking met tal van andere organisaties en exploitanten. Er komt heel wat voorbereidingswerk bij kijken. Zo moeten de verpachtingen met de kermisexploitanten worden geregeld. We zijn dan ook verheugd dat de eerste zaak is verpacht. Voor de kermisliefhebbers een Sinterklaascadeautje want het betreft een gloednieuwe attractie die momenteel nog in de fabriek staat. We mogen bekend maken dat de nieuwe Airborne van exploitant Ordelman in 2020 naar Weert gaat komen.

De attractie staat momenteel nog in de fabriek van KMG Europe BV in Neede en wordt naar verwachting in juli 2020 opgeleverd. De Airborne is de hoogste transporteerbare speedbooster ter wereld. De attractie zal bestaan uit twee gondels met in totaal 32 zitplaatsen en een hoogte bereiken van 65 meter.

We wensen je voor vandaag een fijne Sinterklaas en blijf Kermis Weert volgen via deze website en/of de social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter (allen onder de naam KermisWeert). Alle ontwikkelingen rondom de nieuwe attractie kun je volgen via: https://www.facebook.com/Airborne-Wordelman-102013144573006/.

Foto via Facebook Ordelman

Lost Password