Voorbereiding kermissen in gemeente Weert in volle gang

De voorbereiding voor de kermissen in de gemeente Weert is gestart. De eerste kermis vindt plaats van 11 tot en met 13 juni in Tungelroy. In september vinden de kermissen in Stramproy, Swartbroek en Weert plaats. In overleg met de dorpsraad is besloten om de kermis in Altweerterheide dit jaar niet door te laten gaan.

Kermis Altweerterheide

In Altweerterheide was het moeilijk om een volwaardige kermis met verschillende attracties te organiseren. In overleg met de dorpsraad is daarom besloten de kermis dit jaar niet door te laten gaan. De gemeente Weert gaat met de dorpsraad in overleg over de toekomstige invulling van de kermis in Altweerterheide.

Kermissen Stramproy en Swartbroek

De kermis in Stramproy vindt in het 2de weekend van september (van 10 tot en met 13 september) plaats. De week daarna staan van 17 tot en met 19 september verschillende attracties in Swartbroek.

Kermis Weert

Het kermisseizoen wordt afgesloten met de kermis in Weert van vrijdag 23 september tot en met woensdag 28 september. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. De bedoeling is om de kermis weer als vanouds te organiseren op de 7 pleinen (Bassin, Kasteelplein, Markt, Nieuwe Markt, gedeelte Wilhelminasingel, Stationsplein en de Dries) in het centrum van Weert.

Lost Password