Officiële opening Kermis Weert 2018

Officiële opening Kermis Weert 2018

Kermis Weert 2018 is officieel van start gegaan. Geheel volgens traditie werd de kermis op vrijdagavond om 19.00 geopend door de kermiswethouder, het Stadsgilde en de Stedelijke Harmonie St. Antonus.

Kermiswethouder Gabriels werd vergezeld door de voorzitters van de kermisbonden Bovak (Atze J. Lubach-Koers) en de Nederlandse Kermisbond (Jan Boots). De voorzitters roemden de gemeente Weert, het kermisteam en alle andere mensen die de kermis mogelijk maken in de binnenstad van Weert.

De kermis in Weert staat hoog aangeschreven bij de exploitanten en voor hen en de bezoekers is het elk jaar weer een groot feest. Ook over de vernieuwingen zoals de pop-up store in de Langstraat en de kermis fan-artikelen was men zeer te spreken.

Nadat de harmonie een vrolijke noot ten gehore had gebracht was het aan het Stadsgilde en vertegenwoordigers van de gemeente Weert om de kermis ‘open te schieten’. Nadat de schoten waren gelost maakten de aanwezigen nog een rit in de Wellenflieger en daarmee was de kermis officieel geopend.

Lost Password