Altweerterheide

De kermis in Altweerterheide komt er weer aan en daarmee ook het ZomerHei-jFeest. Kermis voor de kinderen en feest met muziek, spektakel en plezier voor iedereen! Op zaterdag 4 juli om 15.00 uur wordt de kermis geopend voor de kinderen door August Greene met De Theater Kist. Kindervakantiewerk Altweerterheide zorgt ervoor dat alle kinderen zich daarna kunnen amuseren met spellen, een kleurwedstrijd en een springkussen.

’s Avonds is er vanaf 19.00 uur een disco, speciaal voor de jeugd. Om 20.30 uur barst vervolgens de Summer Dance Party los! Met muziek van nu maar vooral muziek uit de 80’s & 90s. DJ Henk van Gog van The DeeJays Drive-in Shows zorgt voor een swingend feest. Mark en Wilhelmien -duo WM- zullen daar nog een schepje bovenop doen met zang, trompet en accordeon. Waar zij komen, is sfeer gegarandeerd! Samen vieren we de zomer!

Zondag 5 juli start om 14.00 uur de tweede editie van de Hei-j Land Games! Na het succes van vorig jaar strijden ook dit jaar oude en nieuwe teams om de eer en eeuwige roem. Moeten ze weer de hoogte in en tegen glibberige glijbanen op? Of staan hen nu weer heel andere uitdagingen te wachten? Het zal in elk geval ook nu weer gaan om een combinatie van kracht, slimheid en goed samenwerken. De tien teams zullen er in elk geval volop tegen aan gaan. Op zondagmiddag speelt ook Die Heimat Kapelle uit Meijel. Een kapel die al meer dan veertig jaar bij feesten de stemming er volop inbrengt met hun polka’s, schlagers en smartlappen. Om de sfeer te verhogen is een complete Biergarten ingericht. Aansluitend aan Die Heimat Kapelle draait DJ Marco Stals van Weert FM. Gezellig napraten en nagenieten! De toegang tot het hele ZomerHei-jFeest is wederom GRATIS!

Lost Password