Acties

Tijdens de kermis worden tal van leuke acties georganiseerd. Zelfs voordat de kermis begonnen is maak je al kans op leuke prijzen. Bekijk op deze pagina een overzicht van de acties.

Lopende acties

Win een rittenkaart (actie via Facebook)

Via de Facebookpagina van Kermis Weert kun je deelnemen aan de winactie waarmee je een rittenkaart kan winnen. De actie gaat van start op 28 augustus 2019. Die week en twee daaropvolgende weken worden een kids, family en freak rittenkaart verloot.

Meedoen doe je door middel van het taggen van je metgezel bij de reacties. In een reactie dien je een andere persoon te taggen waarmee jij graat naar de kermis in Weert wil. Onder alle deelnemers worden vervolgens de rittenkaarten verloot.

De rittenkaart die je op aangegeven datum af te halen op het stadhuis van Weert. Deze kaart geeft je vervolgens recht op een aantal gratis ritten en lekkernijen. Meedoen kan via de officiële pagina van de kermis: facebook.com/kermisweert. Je mag maximaal 1 keer meedoen per rittenkaart-actie. Heb je een rittenkaart gewonnen, dan kun je niet meer meedoen met de andere rittenkaart-acties van dit seizoen.

Gratis autosticker

Ben jij net als velen een Kermis Weert fan in hart en nieren? Dan kun je ook dit jaar weer de Kermis Weert autosticker  afhalen bij het stadhuis in Weert.

De gratis sticker is geschikt om op de auto te plakken en ligt voor je klaar bij de receptie. Adresgegevens en openingstijden kun je vinden via: https://www.weert.nl/contact.

Kleurplaat: win een reis naar Disneyland Parijs

Ook dit jaar kun je weer deelnemen aan een kleurplatenwedstrijd. Ook dit jaar kun je weer fantastische prijzen winnen.

Lever je kleurplaat in vóór dinsdag 1oktober in de bus bij de Carrousel op kermisterrein Markt (nabij de kerktoren). Maximaal 1 kleurplaat per persoon. De winnende kleurplaat wordt op dinsdag 2 oktober bekendgemaakt. Iedereen die kans wil maken op de prijs moet om 16.30 uur bij de trekking aanwezig zijn op de Markt bij de Carrousel.

Download de kleurplaat via deze link (PDF) en print hem uit.
http://bit.ly/2kq5Zm5

Deze prijzen kun je winnen:
1e prijs: 3-daags arrangement Disneyland Paris voor 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar
2e prijs: 2-daags arrangement Winterland Hasselt voor 2 volwassenen
3e prijs: 2 x VIP-pakket voor bezoek Winterland Hasselt

De prijzen worden beschikbaar gesteld door Winterland Hasselt. Je kan meer informatie vinden via: http://www.winterland.be/.

Lost Password