Acties

Tijdens de kermis worden tal van leuke acties georganiseerd. Zelfs voordat de kermis begonnen is maak je al kans op leuke prijzen. Bekijk op deze pagina een overzicht van de acties.

Afgelopen acties

[Actie afgelopen] Winactie compleet Kermis Weert merchandisepakket

– Je doet mee wanneer je het bericht openbaar hebt gedeeld en onder het bericht een groen hartje (emoticon) hebt geplaatst.
– De actie duurt t/m dinsdag 25 september 12.00 uur.
– De winnaar krijgt via de beheerder van de Facebookpagina een persoonlijk bericht met nadere instructies.
– Je dient de prijs zelf af te halen (in Weert) met een geldig ID. De winnaar krijgt de locatie te horen.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

[Actie afgelopen] Selfiewedstrijd

Maak jij de mooiste selfie op de kermis? Samen met Foto Weert wordt een fotowedstrijd uitgezet.

Laat met een selfie zien hoe jij geniet van Weert kermis en post deze foto op Facebook of Instagram met #fotoactiekermisweert. De beste selfies winnen een prijs en krijgen na de kermis bericht hiervan!

De hoofdprijs is een instax SQ6 t.w.v. €150,- en als tweede prijs is er een waardebon voor een (eigen) creatieve print t.w.v. €50,-.

Winnaars

Claire Deben is de winnaar van de Instax SQ6 en Nicky Fischer geeft de waardebon gewonnen. Van harte gefeliciteerd!

[Actie afgelopen] Kleurplaat: win een reis naar Disneyland Parijs

Ook dit jaar kun je weer deelnemen aan een kleurplatenwedstrijd. Ook dit jaar kun je weer fantastische prijzen winnen.

Lever je kleurplaat in vóór dinsdag 2 oktober in de bus bij de Carrousel op kermisterrein Markt (nabij de kerktoren). Maximaal 1 kleurplaat per persoon. De winnende kleurplaat wordt op dinsdag 2 oktober bekendgemaakt. Iedereen die kans wil maken op de prijs moet om 16.30 uur bij de trekking aanwezig zijn op de Markt bij de Carrousel.

Download de kleurplaat via deze link (PDF) en print hem uit.
http://bit.ly/2CgSdKC

Deze prijzen kun je winnen:
1e prijs: 3-daags arrangement Disneyland Paris voor 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar
2e prijs: 2-daags arrangement Winterland Hasselt voor 2 volwassenen
3e prijs: 2 x VIP-pakket voor bezoek Winterland Hasselt

De prijzen worden beschikbaar gesteld door Winterland Hasselt. Je kan meer informatie vinden via: http://www.winterland.be/.

[Actie afgelopen] Win een rittenkaart (actie via Facebook)

Via de Facebookpagina van Kermis Weert kun je deelnemen aan de winactie waarmee je een rittenkaart kan winnen. De actie gaat van start op 27 augustus 2018. Die week en twee daaropvolgende weken worden een kids, family en freak rittenkaart verloot.

Meedoen doe je door middel van het taggen van je metgezel. In een reactie dien je een andere persoon te taggen waarmee jij graat naar de kermis in Weert wil. Onder alle deelnemers worden vervolgens de rittenkaarten verloot.

De rittenkaart die je op aangegeven datum af te halen op het stadhuis van Weert. Deze kaart geeft je vervolgens recht op een aantal gratis ritten en lekkernijen. Meedoen kan via de officiële pagina van de kermis: facebook.com/kermisweert. Je mag maximaal 1 keer meedoen per rittenkaart-actie. Heb je een rittenkaart gewonnen, dan kun je niet meer meedoen met de andere rittenkaart-acties van dit seizoen.

Lost Password